HOTEL CONTINENTAL FORUM ORADEA

Reducere Reducere 10% cazare, piscina, restaurant
10% discount cazare la orice tip de camera solicitat.
10% discount piscina cu apa geotermala, sauna sau o sesiune de masaj.
10% discount restaurant Mondo.

Hotelul Continental Forum Oradea este unul dintre cele mai cautate hoteluri in Oradea si, de asemenea, cel mai mare hotel din oras. Oferim cazare in Oradea intr-una dintre cele 168 de camere, impartite pe cele sapte etaje ale hotelului. Avem 143 de camere Standard, 18 camere Deluxe si restul apartamente si camere Family. Din totalul de camere, 77 au balcon si o vedere impresionanta spre raul Crisul Repede.

Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Oradea sunt decorate si utilate respectand standardele internationale de 4 stele, pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti aflati in vizita in oras. Accesul la internet este gratuit in toate camerele hotelului nostru.

Va asteptam la piscina cu apa geotermala sa va relaxati dupa o zi plina de activitati turistice. Apa are o temperatura de 37 grade iarna si 33 grade vara, iar accesul se realizeaza din interiorul hotelului. Avand o adancime variabila ajungand pana la 1,60 metri, piscina este zona de agrement destinata intregii familii. In plus, oferim clientilor nostri si un spatiu de relaxare cu sauna si masaj, dotat corespunzator standardelor de 4 stele.

Pe timpul verii, va asteptam si la barul amenajat in zona piscinei unde puteti servi racoritoare, cocktail-uri delicioase si diverse preparate grill.

Adresa Aleea Strandului, nr. 1

Telefon 0372 598 800

Web www.continental-forum- oradea.continentalhotels.ro

Orar
Hotel Non-Stop
Restaurant 12:00–23:30
Piscina 08:00–20:00