StarShinerS - LOTUS CENTER

Reducere 10% la cumparaturi din ShowRoom-ul StarShinerS
Voucherul se poate folosi o singura data, la o achizitie din ShowRoom-ul StarShinerS din Lotus Center. Discountul nu se cumuleaza cu alte reduceri existente in ShowRoom.

StarShinerS este brandul online de imbracaminte fondat in anul 2008 de doi tineri antreprenori, care cred in Romania si care doresc sa contribuie la dezvoltarea economiei romanesti.

StarShinerS a devenit, in scurt timp, brandul de fashion iubit de milioane de femei. Pentru ca ne-am dorit sa fim mai aproape de tine, din luna decembrie 2015 ne gasesti in Lotus Center cu modele de imbracaminte moderne, adecvate oricarui anotimp. In noua locatie vei putea cumpara cu incredere produse romanesti: StarShinerS, LaDonna, Ana Radu, Occasion, Pretty Girl.

StarShinerS lanseaza in fiecare Vineri, o colectie noua, cu peste 100 de piese vestimentare. Aducem aceasta traditie si in offline si te asteptam, in fiecare Vineri, cu obiecte vestimentare din noua colectie, in magazinul StarShinerS din Lotus Center!

Vrei sa probezi in magazinul din Oradea piesele vestimentare existente pe StarShinerS.ro? Poti rezerva produsul atat online, cat si telefonic. Online, plasezi comanda ca de obicei, iar inainte de a finaliza comanda, ne specifici: �Vreau sa le probez in magazinul din Oradea�. Telefonic, poti rezerva haina dorita la numarul de telefon 0259 708 550 si iti preluam comanda.

Hai si descopera o noua experienta de a face shopping! Ne vedem in Lotus Center, in zona KFC!

Adresa Lotus Center, Nufarului, nr. 30 (zona KFC)

Telefon 0755 355 355

Email showroom@starshiners.com

Web www.starshiners.ro

Orar
L-D: 10:00-22:00

Autobuz 20

Tramvai 2, 3N, 3R