ELDORADO

Posesorii de City Card beneficiaza de 10% reducere, fara ca acest discount sa se cumuleze cu discounturile acordate in cadrul altor promotii.

Situat in inima orasului, Steakhouse & Pizza Eldorado este un restaurant cu atmosfera de steakhouse American autentic. Locatia centrala – fiind situat in mijlocul strazii pietonale – face ca Eldorado sa fie locul ideal pentru cei care doresc sa ia masa cu familia, cu prietenii, cu partenerii de afaceri, pentru turistii care viziteaza sau tranziteaza orasul nostru, sau pentru cei care vin din birourile din apropiere. Saloanele asigura un ambient prietenos si relaxant, iar terasa functionala in sezonul cald isi asteapta clientii direct pe cea mai animata strada din oras, inconjurata de cladiri istorice, datorita carora din 2012 Oradea s-a alaturat prestigioasei liste a oraselor din circuitul international Art Nouveau.

Va asteptam cu meniul specific de steakhouse, cu specialitati din carne exceptionala de vita, imbogatit cu preparate usoare, cu o gama variata de pizza si deserturi delicioase. Produsele de baza de inalta calitate, mancarurile pregatite printr-un proces tehnologic impecabil, servirea atenta si amabila fac din Eldorado un restaurant unde veti reveni cu siguranta.

Adresa Republicii, nr. 13

Telefon 0259 468 080; 0723 234 528

Facebook facebook.com/EldoradoCafePizzaGrill

Orar
L-D: 09:00–24:00

Autobuz 12, 14U, 14C

Tramvai 1N, 1R, 2, 3N, 3R